Jumanji Bowling

Idealno mesto za jačanje takmičarskog duha i prijateljstva uz odličan vid zabave

Kontakt telefon

024 / 415-00-55

Adresa

Nade Dimić 7, Prozivka

Na drugom spratu

Jumanji Bowling Centar

U prijatnom ambijentu Jumanji Bowling Centra očekuje Vas zabava potpuno nove vrste. Bilo da slavite rođendan ili se opuštate sa prijateljima i porodicom ili u okviru svoje firme organizujete takmičenje za jačanje duha i prijateljstva, kapaciteti naše kuglane stoje Vam na raspolaganju. Čari ove igre, već u samom startu, otkrili su mnogi. Bowling ravnopravno igraju i deca sa roditeljima ali i ozbiljni ljudi u poznijim godinama. Ovo je igra sigurne ruke i oštrog oka. U njoj nije važno da li imate 15 ili 65 godina. Tu se i ogleda takmičarski duh i izazov jer u ovoj igri godine nemaju značaja. Naša je želja da ovu igru popularizujemo među ljudima u Srbiji i da za ovaj sport probudimo interesovanje kakvo za njim vlada i u svetu. Mi smo u taj uspeh sigurni. Zato pozivamo i Vas da nam u tome pomognete. Ukoliko imate želju da sa nekim od svojih prijatelja odmerite snage u preciznosti i veštini obaranja čunjeva, javite nam se, rezervišite termin i u prijatnom ambijentu provedite nezaboravne trenutke zabave.

Jumanji Bowling Centar raspolaže sa 8 najsavremenijih staza opremljenih najmodernijom Brunswick opremom, jedne od najvećih i najuspešnijih kompanija u svetu bowlinga. Osim dela namenjenog za bowling igru, u okviru Bowling Centra nalazi se i Jumanji CaffeBar. Prostor Bowling Centra opremljen je velikim video-platnom, kvalitetnim ozvučenjem, wifi-em, disco i led rasvetom i kao takav idealan je za organizacije rođendana i drugih proslava a značajnu ulogu nalazi i u vikend promocijama i žurkama svih tipova. U ponudi se pored velikog izbora pića nalazi i kvalitetna hrana naše kuhinje.

Cene bowlinga su po jednoj stazi za 1 (jedan) sat igranja, u cenu ulazi i rental obuća koju dobijate na korišćenje u periodu koji provedete kod nas.

Radno vreme

ponedeljak - četvrtak 18h - 23h
petak - 18h - 24h
subota - 16h - 24h
nedelja - 16h - 23h

Popusti na bowling

20% Facebook rezervacija
30% Učesnici lige (radnim danima od 16-19h)
20% Učesnici lige (u svim ostalim terminima)

Cene termina

Pon - pet 900din/h 14-18h i 22-23/24h
Pon - pet 1100 din/h 18-22h
Sub i praznicima 1200 din/h 14-24h
Ned 1100 din/h 14-23h

Organizacija rođendana

Na jednom mestu možete dobiti sve što je potrebno za jedan poseban dan slavljenika gde godine nisu bitne jer je bowling zabava za SVE GENERACIJE. Uz hranu i piće nudimo mnoštvo zabave za Vas i Vašu porodicu i prijatelje. Program smo posebno prilagodili za sve uzraste a uz kratku profesionalnu edukaciju bowling za decu smo doveli do savršenstva...

Organizacija rođendana

Organizacija skupova

U zavisnosti od Vaših potreba i zahteva organizujemo sve vrste proslava i skupova u prostoru našeg Bowling Centra. Uz bogat izbor hrane iz naše Picerije nudimo i sportske aktivnosti u potpuno novom sportu u Subotici. Uz ogroman prostor Bowling Centra na raspolaganju Vam stoji 8 najmodernijih staza za bowling gde ćete se Vi i Vaši saradnici odlično zabaviti...

Organizacija skupova

Lige u bowlingu

Jumanji Bowling Centar organizuje takmičenja u ekipnoj konkurenciji za sve osobe sportskog i takmičarskog duha. Osim lige ogranizuju se i turniri u bowlingu, kako amaterski tako i oni na profesionalnom nivou. Pored samog takmičenja, dobre zabave i druženja, Jumanji Bowling Centar za one najbolje i najuspešnije obezbeđuje veoma vredne nagrade...

Jumanji liga

Nagradna igra

Perfect game: 50.000 din

Prvi igrač koji u bowlingu ostvari maksimalan rezultat (300 srušenih pinova u jednoj partiji) osvaja 50.000 dinara. Nagradna igra traje sve do momenta kada dobijemo prvog igrača sa 300 srušenih pinova. Želimo Vam puno sreće!

Cene bowlinga

Cene bowlinga su izražene za jedan sat (1h) po stazi, bez obzira na broj igrača. Maksimalan broj igrača na jednoj stazi je 8 (naša preporuka je maksimum 6 igrača po stazi). U cenu bowlinga ulazi i rental obuća za bowling koju dobijate na korišćenje u periodu rezervacije staze.

Saznajte više o bowlingu, pravilima igre, bodovanju i svemu ostalom što Vas zanima!

Sve o bowlingu

Aktivni popusti na bowling

Napomena: Paketi, popusti i akcije se ne mogu spajati, na cenu bowlinga se može iskoristiti samo 1 popust

Popularno

Facebook rezervacija

  • 20% popustana cenu bowlinga za sve rezervacije termina putem facebook-a
Popust nema vremensko ograničenje

Učesnici lige

  • 30% popustana cenu bowlinga za sve prijavljene učesnike Jumanji Lige u bowlingu
Popust važi za termine radnim danima 16h-19h

Učesnici lige

  • 20% popustana cenu bowlinga za sve prijavljene učesnike Jumanji Lige u bowlingu
Popust važi za sve ostale termine